0
Please log in or register to do it.
Spread the knowledge

.

Andre ligaer, i Holland og Frankrig, er allerede afsluttet for tidligt, og Baer-Hoffmann indrømmer, at den opfattede succes med Tysklands genstart kan have dybtgående konsekvenser for, om andre ligaer følger trop.

schmeichel trøje

Christian Seifert, administrerende direktør for den tyske fodboldliga, sagde i april, at Bundesligaen var klar til at vende tilbage i afventning af godkendelse fra nationale og statslige politikere. Nogle troede, at OK ville komme den 30. april under et regeringsmøde, men det blev forsinket til onsdag. chelsea tøj

Det kom senere frem, at den 16. maj var en sandsynligere dato for genstart, men alligevel har omfattende rapporter i Tyskland nu sagt, at der ikke vil blive truffet nogen beslutning før næste onsdag den 6. maj.

psg trøje

De slog Frankfurt, PSG, Werder Bremen, Freiburg og Borussia Mönchengladbach forud for suspensionen. milan trøje

Premier League og Serie A er fortsat fast besluttet på at afslutte deres sæsoner, men mangler endnu at færdiggøre, om og hvornår det bliver muligt.

everton trøje

Premier League vil følge med med masser af interesse, da de også ser ud til at få sæsonen i gang igen og blive afsluttet hurtigst muligt.


Spread the knowledge
412 arsenal udebanetrøje Yasmin
105 landsholdstrøje 2022 herre RainaD

Nobody liked ?